Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Stars Bronze
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de bronzare naturala + lotiune
80 lei
Brand
NATURAL DHA...
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fara nici o indoiala, fiecareia dintre noi ne place sa fim bronzate, un bronz straluctior fiind sinonim cu o stare buna de sanatate, de spirit, o alura sportiva, ducandu-ne cu gandul la vacante exotice...

Dar ce ne facem caci atentionarile privind pericolul radiatiilor UV, fie ele naturale sau artificiale, sunt tot mai dese. Acest fapt a fortat cosmetica sa gaseasca alternative pentru cererea mereu in crestere a clientelei care isi doreste un bronz sanatos.
In acest sens, descoperirea DHA (dihidroxiacetonei) a fost o contributie importana, aceasta fiind un zahar folosit initial ca un ingredient activ in tratarea diabetului.

Asadar nu este crema autobronzanta si nici solar. Se obtine un bronz uniform, rapid (procedeul de bronzare dureaza doar 10 minute), eficient (este necesara doar o singura sedinta), sanatos si durabil. Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani.
Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA.
Totul se desfasoara cat se poate de simplu. Singura conditie: o piele proaspat spalata, fara urme de crema sau produse de machiaj. Cu ajutorul unui pistol se pulverizeaza pe piele solutia pe baza de zahar, care reactioneaza cu celulele de la suprafata pielii.Stratul epidermic in contact cu aceasta solutie produce un pigment care dispare o data cu exfolierea naturala a pielii, dar fara a usca tegumentele si fara riscuri cancerigene, procedeul putand fi reluat fara contraindicatie, la nesfarsit.

Dupa cateva minute, primele rezultate sunt vizibile, continuand sa se accentueze in urmatoarele 4 ore.Culoarea bronzului este una naturala si intensa. Bronzul obtinut dureaza 7 pana la 12 zile.
Este foarte importana hidratarea pielii in scopul optimizarii rezultatelor.

Aceasta metoda de bronzare este acum disponibila.
Concluzia: nu trebui sa ajungeti in destinatii exotice de vacanta pentru a dobandii un bronz caracteristic. O singura sedinta de bronzare cu aparatul de bronzare si cu solutia pe baza de DHA si veti avea bronzul obtinut dupa 15 zile de vacanta in Caraibe.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura